I suggest you ...

Restore the Solar and UV graphs to station history page

What happened to my Solar radiation and UV graphs?

8 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • sso
  • facebook
  • google
    Password icon
    I agree to the terms of service
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    DW5051DW5051 shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    12 comments

    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • sso
    • facebook
    • google
      Password icon
      I agree to the terms of service
      Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • NormSheaNormShea commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Hmmm, may be a "cookie" issue with my home browser; graphs showing up fine on different computer. All is well.

      • KF4TViKF4TVi commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        @NormShea - If the sites or stations do not have solar or uv sensors that are sending the data to the wunderground servers, then those charts will not be displayed on that stations wunderground page. If however those are your stations, and you know they have the sensors and they are still not showing up, you may have a local hardware or local software issue to deal with specific to your installation, if all checks out locally then I would contact support.

      • NormSheaNormShea commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        So, are the graphs going to be restored? They still don't appear for several of the site I monitor.

      • DW5051DW5051 commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        The issue has been corrected. The solar and UV graphs are again being displayed. Thanks, William!

      • KF4TViKF4TVi commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I see that the tabular data is still showing for the Solar/UV sensors, just no chart being generated.

      Feedback and Knowledge Base